Příjemné nákupní prostředí pro všechny

Na adrese Karlovo náměstí 15 čeká na zákazníky díky nově vybudovanému lahůdkovému pultu bohatá nabídka rozšířeného sortimentu uzenin, sýrů a lahůdek. V prodejně samozřejmě nebude chybět ani výběr čerstvého ovoce, zeleniny a pečiva. Pro zpříjemnění nákupu zejména v letních měsících byla prodejna doplněna o dochlazování. Pozitivní změnu pocítí také zákazníci, kteří chodí často na nákupy s vratnými lahvemi. Původní lahvomat, který byl umístěn na prodejní ploše, je nyní mnohem menší, snadněji se ovládá a k dispozici je již u vchodu do prodejny.

Snažíme se, aby byly nákupy pro naše zákazníky co nejpohodlnější. V renovovaném supermarketu Albert, jehož prodejní plocha byla rozšířena téměř o 70 m2, jsme vedle dalších novinek umístili obsluhovaný pult s lahůdkami, který by měl díky vylepšenému systému uspořádání sortimentu pomoci k jednoduššímu a rychlejšímu výběru produktů,“ říká k remodelaci Michal Pavelka, viceprezident pro operační oddělení společnosti Ahold.

Dostatek informací a nízké ceny

V nové prodejně Albert čekají na zákazníky čtyři standardní pokladny a jedna, která je umístěná v infokoutku, aby mohli být lidé s menšími nákupy rychleji odbaveni. Infokoutek prošel proměnou, která přispěje k usnadnění komunikace se zákazníky. Ve zrekonstruovaném Albertu nebudou chybět ani nabídky akčního zboží, o kterém jsou zákazníci pravidelně informování prostřednictvím letáků. Letáky jsou k dispozici na prodejně a také distribuovány do poštovních schránek. Každý se navíc může přihlásit k jejich odběru na webových stránkách a přispět tak k ochraně životního prostředí. Novinky z prodejen je možné sledovat i na facebookovém profilu www.facebook.com/albertceskarepublika.

Albert bude mít otevřeno každý den od 6 do 21 hodin.

Dárek za nákup nad 300 Kč

Při nákupu nad 300 Kč obdrží nakupující v den otevření této nově zrekonstruované prodejny ke svému nákupu dárek – Kuchařku Albert v kuchyni od jara do zimy. Zákazníkům budou také k dispozici hostesky, které jim pomohou se lépe zorientovat v nové prodejně. Těm nejmenším zákazníkům zpestří nakupování nafukovací balónky.

Šmoulí kampaň stále pokračuje

Šmoulové se zabydleli i v nově zrekonstruované prodejně na Karlově náměstí. Zákazníci mají možnost až do 24. září získat plyšové postavičky modrých skřítků. Za každých utracených 200 Kč dostanou jeden bod, přičemž za sedm bodů je možné získat šmoulího plyšáka.