V letošním roce jsme se rozhodli neotvírat stany před prodejnami a místo toho se zaměříme na podporu prodeje přímo na jejich standardní ploše. Po vzoru INTERSPARů budeme využívat i prodejní prostor před pokladní zónou. Zahradní sezóna proběhne ve všech hypermarketech Albert a po rebrandingu prodejen INTERSPAR to bude první velká sezóna, kterou jsme pro naše zákazníky připravili,“ říká Dagmar Krausová, tisková mluvčí obchodního řetězce Albert.

Tématicky plánujeme zahradní sezónu rozdělit do tří částí. Jako první se zaměříme na práce na zahradě, po té rozšíříme nabídku produktů vhodných na venkovní grilování, jako je zahradní nábytek nebo grily. Závěr sezóny pak bude patřit bazénům a venkovním hračkám. Nezapomněli jsme ani na květiny vhodné jak na záhonovou sadbu, tak v květináčích, “ dodává Dagmar Krausová.

Tipy pro vaši zahradu

hyacinttruhlikAlbert letos pro své zákazníky připravil bohatou nabídku zahradních květin, mezi kterými najdou například konifery - okrasné zakrslé jehličnany, levandule, narcisy, rododendrony, jahodník, azalky nebo macešky. Tyto květiny jsou k dispozici za cenu od 19,90 Kč. Hezkou dekorací může být také hyacint ve stylovém zinkovém květináči za orientační cenu od 199,90 Kč, cibuloviny ve skleněném květináči od 259 Kč nebo okrasné barevné truhlíky na zábradlí s jedinečným systémem samodržícího zavěšení od 219 Kč.

houpackaPro práci na zahradě v Albertu pořídíte vše od pracovních ponožek, přes kalhoty, kotníkovou obuv až po rukavice. K dostání je také elektrická nebo benzínová sekačka od 1 790 Kč a vše pro péči o vaši zahradu, jako jsou trávníkové substráty, mulčovací kůra, textilie proti plevelům, zahradní postřikovače a jiné. Důležité je také vyvážit práci s odpočinkem. K tomu si můžete pořídit houpací závěsné lehátko od 299 Kč, zahradní houpačku od 1 799 Kč, relaxační lehátko od 499 Kč se skládacím stolkem od 329 Kč nebo jiný zahradní či balkónový nábytek.

Také děti mohou pomáhat

Práci na zahradě si lze užít také v zábavném duchu. Zapojte do ní i své děti. Určitě vám rády pomohou, když k tomu budou mít potřebné vybavení. Dětské nářadí, jako je lopatka, hrábě a smeták s dřevěnou rukojetí, nabízí Albert za orientační cenu 114,90 Kč a dětskou sekačku na trávu z plastu za 169 Kč. Za odměnu pak děti mohou odpočívat v bazénu za orientační 1 599 Kč nebo si zaskákat na trampolíně za 3 999 Kč.

hrabe

odrazedlo